Oferta specială – publicitate online prin Succes Press & PR

Agenția de presă Succes Press & PR membră a Succes Grup vă propune o ofertă de colaborare și promovare a companiei dumneavoastră.
Relația permanentă cu mass-media și cu mediul de afaceri ne oferă privilegiul de a găsi elementele unice, inedite specifice fiecărei companii, în definirea celei mai bune strategii de vizibilitate şi performanţă. Departamentele specializate pun la dispoziţie servicii de PR, comunicare corporate și de brand, management de criză, business coaching, media planning-uri, monitorizare și analize media, advertising,  web design, strategie de produs, servicii de creație și multe altele!

Ofertă specială luna aceasta!

Un articol/advertorial/text/știre/anunț de angajare sau orice comunicat necesar companiei costa doar  500 lei (TVA zero) luna aceasta și poate fi publicat pe 2 reviste la alegere, pe o durată nedeterminată! În funcție de numărul de texte sau de reviste dorite se pot aplica reduceri de preț!

Super ProfitObservator CulinarSport ProfitSport MagazinClubul MediaThe Business LoungeTot Ceea Ce EsteRevista Succes

Puteți atinge un număr impresionant de cititori și vizibilitate atât pe reviste cât și pe rețelele de socializare ale acestora, oferta este conceputa pentru a veni în sprijinul antreprenorilor și pentru a promova businessul românesc!

Textele ce se publică pe aceste reviste online pot fi realizate de noi sau pot fi puse la dispoziție de dumneavoastră, pot conține date de contact, trimitere catre website și tot ce aveți nevoie pentru a vă promova!


Pentru a stabili un parteneriat de succes vă rugăm să ne contactați

Telefon: 0771.430.955
Email: contact@succes-grup.ro
Persoana de contact: Panait Mihai Vlad (Manager Succes Press & PR)


În funcție de specificul companiei dumneavoastră putem publica advertoriale, texte depre produsele sau serviciile oferite, care sa marească vizibilitatea companiei dar care să crească și încrederea potențialilor clienți în dumneavoastră.

Share this Page