Succes Press & PR


Succes Press & PR este o agenție full service care oferă  servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate.

Acestea includ servicii integrate de creație, mass-media – creare content (story, advertorial, interviu, editorial, construcție comunicate, campanii de presă, monitorizare), consultanță specifică, dezvoltare de concept și organizare de evenimente (conferințe de presă, mese rotunde, simpozioane,diverse competitiții și concursuri, gale).

Vă propunem, așadar, dezvoltarea unui amplu și personalizat plan de business care să vă aducă pe lângă satisfacții financiare și o imagine puternic conturată. Succes Press & PR vă oferă servicii de excelență și în domenii precum business coaching și dezvoltare personală cu ajutorul unor specialiști recunoscuți și pe plan internațional.

Succes Press & PR oferă șansa antreprenorilor de a beneficia de experiența și excelența specialiștilor noștri pentru a ridica o afacere, de a o promova eficient și pentru a-i crea premisele unei dezvoltări rapide, de efect și durabile.

Succes Press & PR are știința și forța necesare pentru impunerea unui asemenea nou tip de business în România.

Succes Press & PR, companie care oferă servicii integrate de marketing, PR, creație și publicitate, are în componenţă jurnalişti de la cele mai importante instituţii de presă atât din Bucureşti, cât şi din ţară.

Succes Press & PR își propune să participe activ la îmbunătățirea calitativă a presei românești, în ceea ce privește buna exercitare a profesiei de jurnalist, cât și la promovarea și susținerea tinerilor jurnaliști.

Printre principalele obiective ale Succes Press & PR:

  • să promoveze valorile umane și profesionale românești în diverse domenii ale vieții sociale, învățământ, cultură, artă, sport;
  • să conceapă și să realizeze programe și activități pentru tineret, prin care să stimuleze și să recompenseze tinerele talente;
  • să contribuie la promovarea spiritului de excelență în toate domeniile, să încurajeze schimbul de idei;
  • să fie un susținător responsabil al cunoașterii și participării civice, să promoveze valorile democratice, inovațiile sociale și activitățile publice;

Dacă sunteți interesat de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil.

Vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.

Share this Page: