DailyDriven.ro a adus în România cel mai important furnizor de tuning din Marea Britanie

Tehnica de tuning electronic implică reconfigurarea software-ului mașinii pentru a optimiza funcționarea motorului, ajustând parametrii specifici.

Parteneriatul cu Quantum Tuning, o companie de top din Marea Britanie specializată în modificările auto și recunoscută la nivel internațional, reprezintă o oportunitate semnificativă pentru accesarea unei game variate de software-uri de înaltă performanță. Aceste software-uri, care au fost testate pe standurile Dyno, sunt acum disponibile și pe piața auto din România, datorită colaborării noastre strânse cu acești specialiști în tuning.

Softurile stage 1 dezvoltate de Quantum Tuning sunt concepute pentru a optimiza performanța vehiculelor în trei aspecte principale: puterea motorului, eficiența consumului de combustibil și dinamica vitezei. Procesul de resoftare permite mașinii să atingă performanțe superioare fără a fi necesare modificări majore și costisitoare ale componentelor.

Resoftarea auto, cunoscută și sub denumirea de tuning electronic, presupune ajustarea software-ului din unitatea de comandă electronică a mașinii (ECU), care controlează funcționarea motorului. Această ajustare poate duce la o îmbunătățire semnificativă a performanțelor vehiculului. De multe ori, producătorii auto setează limite ale performanței vehiculului, însă serviciile noastre de resoftare Quantum Tuning pot debloca acest potențial ascuns, fără a fi necesare modificări fizice ale motorului.

Tehnica de tuning electronic implică reconfigurarea software-ului mașinii pentru a optimiza funcționarea motorului, ajustând parametrii specifici. ECU-ul, care controlează aspecte vitale ale motorului cum ar fi injecția de combustibil și presiunea turbo, poate fi recalibrat pentru a îmbunătăți performanțele mașinii în limitele de siguranță stabilite de producător. În urma acestui proces, se poate observa o creștere de până la 30% a puterii, în funcție de specificațiile vehiculului.

Resoftarea cu Quantum Tuning aduce mai multe avantaje, printre care optimizarea puterii motorului, reducerea emisiilor și a consumului de carburant. Procedura include extragerea și analiza hărții originale, modificarea parametrilor doriti și reinstalarea softului optimizat în ECU. Această operațiune nu doar îmbunătățește performanța motorului, ci asigură și o eficiență crescută și o manevrare mai promptă a vehiculului.

La DailyDriven, ne asigurăm că resoftarea este realizată după o evaluare atentă a autoturismului și soluționarea oricăror probleme preexistente. Modificarea software-ului prin Quantum Tuning nu afectează durata de viață a motorului, deoarece rămâne în limitele de siguranță stabilite de producător. Oferim garanție pe viață pentru software și posibilitatea de returnare a banilor în 30 de zile dacă performanțele post-resoftare nu sunt satisfăcătoare.

Limitarea performanței mașinii de către producători auto este adesea făcută pentru a diferenția modelele sportive și pentru a crea oportunități de marketing. Resoftarea dezvăluie potențialul ascuns al mașinii, permițându-le șoferilor să experimenteze o dinamică îmbunătățită la accelerare și un consum optimizat de carburant, cu condiția să își adapteze stilul de condus. În contrast cu dispozitivele power box, care pot genera un surplus brusc de putere, resoftarea Quantum Tuning asigură o creștere progresivă și controlată a performanței.