Bine ai venit pe pagina Succes Grup, sursa ta de încredere pentru publicarea comunicatelor de presă.

Indiferent dacă ești implicat într-un proiect european sau guvernamental și ai nevoie să îndeplinești cerințele de publicare obligatorie a comunicatelor de presă, sau pur și simplu îți dorești să-ți crești vizibilitatea proiectului, noi suntem aici pentru a te ajuta.

Oferim un serviciu profesional și accesibil de publicare a comunicatelor de presă pe site-ul nostru specializat, https://comunicatebusiness.ro. La un preț avantajos de doar 50 de lei per comunicat, îți poți promova proiectul și crește vizibilitatea lui într-un mod eficient și economic.

Echipa noastră dedicată este gata să te asiste în procesul de publicare și să asigure că mesajul tău ajunge la publicul potrivit. Succesul tău este misiunea noastră!

Dacă ești interesat de serviciile noastre, nu ezita să ne contactezi prin email la contact@succes-grup.ro sau prin telefon la 0771 430 955. Suntem nerăbdători să colaborăm cu tine!

Comunicatele de presă reprezintă o componentă importantă în derularea proiectelor europene sau guvernamentale. Conform reglementărilor legale în vigoare, este obligatorie publicarea acestor comunicate de presă, atât pentru a asigura transparența procesului, cât și pentru a informa publicul despre modul în care sunt utilizate fondurile publice.

Pentru proiectele finanțate prin fonduri europene, această obligație se întâlnește în cadrul normelor de implementare ale diferitelor programe de finanțare. Aceste norme prevăd obligativitatea beneficiarilor de a informa publicul despre contribuția financiară a Uniunii Europene prin intermediul diverselor canale de comunicare, inclusiv prin publicarea de comunicate de presă. Similar, proiectele guvernamentale trebuie să respecte reguli stricte de comunicare și transparență și sa publice comunicat de presă.

Aceste reguli sunt concepute pentru a promova transparența și a asigura că publicul este la curent cu modul în care sunt cheltuite fondurile publice. În același timp, comunicatele de presă pot ajuta la creșterea vizibilității proiectului și la atragerea de noi parteneri sau beneficiari.


De asemenea oferim servicii de publicare advertoriale SEO – pentru lista de websiteuri si informatii click aici: Advertoriale SEO