Sursa: https://developers.google.com/search/blog/2023/02/google-search-and-ai-content

Ca agenție de publicitate și SEO, suntem în mod constant la curent cu cele mai recente actualizări și schimbări de politici ale motoarelor de căutare. Unul dintre subiectele fierbinți de discuție din domeniul nostru în prezent este legat de folosirea inteligenței artificiale (AI) în crearea de conținut și impactul său asupra clasării în Google. Așadar, vrem să aducem clarificări și să abordăm câteva aspecte cruciale.

Google a exprimat recent faptul că nu penalizează conținutul generat cu ajutorul AI. Motivul este simplu: accentul Google este pe calitatea conținutului, indiferent de modul în care acesta este produs. Astfel, Google își concentrează eforturile pe recompensarea conținutului original și de înaltă calitate, care demonstrează ceea ce se numește E-E-A-T: expertiză, experiență, autoritate și încredere.

Cu aproximativ 10 ani în urmă, preocupările legate de creșterea conținutului generat de către oameni, dar produs în masă, erau înțelese. Cu toate acestea, Google nu a optat pentru interzicerea conținutului generat de oameni, ci a ales să-și îmbunătățească sistemele pentru a recompensa conținutul de calitate.

Google recunoaște că nu toate conținuturile generate automat, inclusiv cele create prin AI, sunt spam. De fapt, automatizarea a fost mult timp utilizată pentru a genera conținut util, precum scorurile sportive, prognozele meteo și transcrierile. AI are potențialul de a impulsiona noi niveluri de expresie și creativitate și de a servi ca un instrument esențial pentru a ajuta oamenii să creeze conținut valoros pentru web.

În ceea ce privește creatorii de conținut care iau în considerare utilizarea AI, sfatul Google este să producă un conținut original, de înaltă calitate, axat pe oameni, care demonstrează calitățile E-E-A-T.

Google are ani de experiență în a face față încercărilor de a manipula rezultatele căutării prin automatizare și a implementat numeroase mecanisme, precum sistemul SpamBrain, pentru a combate spamul.

În concluzie, Google nu pedepsește conținutul generat cu ajutorul AI. Cu toate acestea, este crucial ca acest conținut să fie util, original și să satisfacă aspectele de E-E-A-T pentru a avea succes în căutarea Google. Aceasta este o veste excelentă pentru agențiile de publicitate și SEO, care pot utiliza tehnologia AI pentru a crea conținut de calitate, fără a se teme de penalizări.Pentru agențiile de publicitate și SEO interesate să își publice articolele și să atingă o audiență largă și diversă, Succes Grup are o ofertă specială. Avem o gamă extinsă de site-uri pe care le puteți folosi pentru a vă disemina mesajul și a vă maximiza vizibilitatea online.

Indiferent de natura conținutului pe care îl creați, fie că este generat de oameni sau cu ajutorul AI, Succes Grup are o soluție de publicare potrivită pentru voi. Contactați-ne astăzi și descoperiți cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele de SEO și publicitate – contact@succes-grup.ro


agentiastudentilor.roallcryptocurrencies.newsaltfeldestiri.roamazingromanians.roanunturi-citatii-evenimentul-zilei.roanunturiclick.roartacunoasterii.roauto-stiri.roauto-transilvania.roaventuraturistica.robazar-vintage.robizz-yo.roblog18.roblog20.robloggerilaschimb.roblogink.robloglog.roblogoteque.robloguldevacante.robrasov-visitor.robucharest-trophy.robusiness-report.rocafeneauasportiva.rocafe-therapy.rocasaafacerilor.rochefgrill.rochurry-burry.rocitatulzilei.roclinica-online.roclinic-online.rocluj-napoca.newscoffeeand.newscomunicatebusiness.rocoolracing.rocopilul-anului.rocraiovablogs.rocupa1.rodepindedenoi.rodelta-tulcea.roecombinatii.roeu-news.roeuroaptitudini.roeuropaimobiliare.roexperience-romania.roexpertmedical.infoexpocasamea.roex-press.roexpresuldesinaia.rofemeimoderne.rogazetafermierului.rogazetasportului.rogazmetancfr.roistoria-transilvaniei.roleulgreu.rolocuri-unice.romargento.romedanet.romedia2.romersulvremurilor.romuuz.romyfitnesspal.newsnational-liberal.roobservatorculinar.rooltenia-sport.rooltenita-online.roopensports.roosansapentrutotisitoate.ropiatafunerara.ropoker-ca-la-aparate.roputindinfiecare.rorealestateproperty.newsreclama24.rorelatio.roreperemaramuresene.roreporterliber.roreportermedia.rorevistaperformanta.rorevistasucces.comrofinanciar.roromani-adevarati.roromanianpost.roromanianweek.roroute68.rosaptamanacj.rosate-comune.rosmart-people.bizstirea-zilei.rostiride10.rostirihot.rostiripescurt24.rostirisioferte.rostreetracing.rostudentcenter.rosucces-grup.rotechnote.rothebusinesslounge.rothemoood.rothephotographer.roturism.info.rouniversulalimentar.rovoyage-voyage.roweb-cafe.rowellandgood.newswhereisthelove.roziaredelaalaz.ro

categories Blogul Succes